IDEALISTISCHE PVV-JONGEREN LANCEREN ‘TIEN OVER BRUIN’

Als leider van een eenmanspartij heeft Geert Wilders geen last van jongerenafdelingen die hem in de nek hijgen. Dacht hij. Maar idealistische jongeren onder zijn aanhang hebben zich buiten de grote baas om verenigd in de JVV. Hieronder hun manifest Tien Over Bruin.

‘De koelkast van de PVV zit te vol. De JVV (Jongeren Voor de Vrijheid) ziet veel te weinig van de PVV-idealen terug in het coalitieakkoord. Alleen radicaal-rechtse oplossingen kunnen de door extreem links veroorzaakte problemen verhelpen. Daarom hebben we ons eisenpakket Tien Over Bruin opgesteld, gebaseerd op het PVV-verkiezingsprogramma.

1.
Onze leider Geert Wilders moet de premier zijn van een PVV-kabinet.
2.
Onze Jonge Vrijheids Vechters zullen onze leider te allen tijde verbaal en fysiek verdedigen tegen de laffe aanvallen en kogels van links.
3.
We eisen tienduizend man extra voor de politie, zero-tolerance voor straattuig en de inzet van het leger tegen straatterroristen.
4.
Rechters worden voortaan rechtstreeks benoemd door de premier. Rechters mogen democratisch door regering en Tweede Kamer tot stand gebrachte wetten en maatregelen niet terugdraaien.
5.
Vrijheid van meningsuiting is een groot goed en hoort dus thuis in vertrouwde handen. De PVV verbiedt daarom alle ultralinkse media. De publieke omroep en kunst- en cultuursubsidies worden afgeschaft.
6.
Alleen de premier schrijft verkiezingen uit.

7.
De grenzen gaan dicht. Asielzoekers worden teruggevaren naar de kust van Noord-Afrika en daar gelost in humanitaire reddingsvesten. Hetzelfde gebeurt met allochtone wetsovertreders. Zo krijgen we weer ruimte in onze gevangenissen en Minder Marokkanen.
8.
Er gaat een streep door de stikstofregels en het stikstoffonds.
9.
Excuses aanbieden voor onze geschiedenis en historische helden wordt strafbaar. Al gemaakte excuses worden ingetrokken. Zwarte Piet komt terug.
10.
Eigen volk eerst! Bij toewijzing van woningen gaan autochtone Nederlanders altijd voor. Nederlandse producten krijgen een duidelijk herkenbaar rood-wit-blauw-keurmerk en een laag btw-tarief. Nederlands belastinggeld wordt besteed in het belang van Nederlandse burgers. Ontwikkelingshulp gaat alleen nog naar humanitaire reddingsvesten.

Alleen zo vegen we ons mooie land weer schoon. Mocht Europa niet akkoord gaan met deze eisen, dan staakt Nederland zijn contributies aan de Brusselse dwingelandij.

Hartverwarmend
Wilders verklaart desgevraagd dat hij op X over Tien Over Bruin heeft gelezen. “Het is hartverwarmend hoe de jonge achterban voor mij in de bres springt, maar het is niet nodig.” Hij weigert inhoudelijk commentaar. “Ik heb geen behoefte aan een jeugdafdeling. Ik sta hier volledig buiten en hoef dus ook niet te reageren.”

2 reacties

  • Adri Ekstijn op 25 mei 2024 om 10:08
  • Reageer

  Ideeën ontsproten bij een oude jongens krentenbrood kampvuurtje uit frustraties en onmacht.
  Mits gezuiverd van de radicale inhumane taal raakt het wat men in Nederland extreem mist.
  oftewel: Waar zijn die kleine bordjes gebleven met de tekst ” Verboden op het gras te lopen!”.

  • Henriëtte op 24 mei 2024 om 12:26
  • Reageer

  Ik kan me wel voorstellen, dat de beste Geert geen behoefte heeft aan een jongerenclub. Hij heeft zijn ideologische veren voor een groot deel even in de koelkast gezet om een regering met VVD, NSC en BBB mogelijk te maken.
  Dan een groep jongeren te moeten managen, die gezien hun manifest Tien over Bruin extreem conservatief zijn (zelfs de titel van hun manifest hebben ze gepikt van Tien over Rood uit de grijze oudheid), daar zit hij niet op te wachten. Geert wil extreem graag zelf en alleen de baas blijven. Dan heeft hij de meeste ruimte voor zijn extreem lenige manoeuvreerkunst.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.